-
På svenska

OPPILAAKSI PYRKIMINEN

Ilmoittautuminen tulevan syksyn opetukseen tapahtuu pääsääntöisesti huhti/toukokuussa. Lukuvuoden aikana voi ilmoittautua mahdollisille vapaille kursseille. Kuoroihin voi ilmoittautua koko lukuvuoden ajan. Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisesti.

Ilmoittautuminen lukuvuodelle 2024-2025 tapahtuu:
18 - 30.4.2024
Voit vielä tiedustella vapaita paikkoja kesä- ja elokuussa.

Otamme opiskelijat vastaan ​​ilmoittautumisjärjestyksessä. Lauluksi (klassinen & pop/jazz) hakeville järjestetään laulukoe.

Ilmoittautumislomakkeeseen >> 

(Lomake on avoinna ilmoittautumisaikana)

Musiikileikkikouluun voit ilmoittautua koko lukuvuoden ajan. Lue lisää

INSTRUMENTTIOPPILAAKSI PYRKIMINEN

Oppilaspaikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä kaikkiin soitinryhmiin. Oppilaspaikkoja on rajoitetusti joihinkin soitinryhmiin, joten suosittelemme valitsemaan myös vaihtoehtoisen instrumentin. Tutustu opetussuunitelmaamme. 

Opetussuunnitelma lyhyesti
Instrumenttiesittely (Linkistä siirryt ruotsinkieliselle sivulle)
Ilmoittautumiseen (Lomake on avoinna ilmoittautumisaikana)

INSTRUMENTTIRYHMÄÄN PYRKIMINEN

Oppilaspaikat instrumentiiryhmiin 7-9-vuotiaille jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Opiilaspaikkoja on rajoitetusti joihinkin soitinryhmiin, joten suosittelemme valitsemaan myös vaihtoehtoisen instrumentin.

Instrumenttiryhmät 2023-2024  (Linkistä siirryt ruotsinkieliselle sivulle)
Ilmoittautumiseen (Lomake on avoinna ilmoittautumisaikana)

LAULUUN PYRKIMINEN

Lauluun pyrkivälle (klassinen & pop/jazz) järjestetään laulukoe. Tämä koskee myös juniorilaulua ja poplaulurymiä. Lisäohjeet saat ilmoittauduttuasi. Laulukoe voidaan järjestää tarvittaessa myös kesken lukuvuotta. Tutustu opetussuunitelmaamme.

Opetussuunnitelma lyhyesti
Ohjeistus laulukokeeseen (Linkistä siirryt ruotsinkieliselle sivulle)
Ilmoittautumiseen (Lomake on avoinna ilmoittautumisaikana)

KUOROLAULUUN PYRKIMINEN

Kuorolauluun pyrkivälle (klassinen & pop/jazz) järjestetään laulukoe. Kuorolaulun voi aloittaa myös kesken lukuvuotta. Tässä tapauksessa ota yhteyttä kansliet@kungsvagen.fi

Ilmoittautumiseen (Lomake on avoinna ilmoittautumisaikana)

Musiikkiteatterilinjalle Nya Tadam:ille pyrkivälle

Opiskelijoita otetaan vastaan ​​kahden vuoden välein. Hae laulupaikkaa johonkin yhteistyöhön osallistuvista musiikkiopistoista ja ilmoittaudu koe-esiintymiseen.

Lue lisää

AVOIMELLE OSASTOLLE PYRKIVÄLLE

Ilmoittaudu kevään ilmoittautumislomakkeella ilmoittautumisaikana tai ota yhteyttä kansliaan. Kysymyksissä ota yhteys kansliaan: puh 044 7644900 tai kansliet@kungsvagen.fi

Ilmoittautumiseen (Lomake on avoinna ilmoittautumisaikana)

JOS EN SAAKAAN PAIKKAA

Mikäli et saa haluamaasi opintopaikkaa, voit jäädä jonoon odottamaan mahdollisesti vapautuvaa paikkaa. Otamme yhteyttä jonotus järjestyksessä lukuvuoden aikana vapautuvien opintopaikkojen johdosta.